Wilma Hammer

Wilma Hammer

Wilma Hammer is de ambitieuze eigenaresse van Wilma’s Haircreation

Wilma staat voor passie, vakmanschap en top kwaliteit.

Al jong ontdekte zij haar passie, voor haar stond vast dat zij haarstyliste wilde worden. Ze leerde het vak en heeft inmiddels ruim 30 jaar praktijk ervaring in de kappersbranche. In 2009 opende zij haar eigen kapsalon aan de Reinierastraat in Zevenaar.

Wilma is sterk vaktechnisch en houdt van een uitdaging. Zij streeft altijd naar perfectie in haar creaties. Zij geeft graag advies op maar en staat er uiteraard voor open om uw eventuele kritische haarvragen te beantwoorden.

Wilma’s Haircreation is helemaal de kapsalon geworden zoals Wilma die altijd al voor ogen had. In haar schitterende zaak, zorgt Wilma ervoor dat uw kappersbezoek voelt als een sfeervol uitje, waar u zich ontspant en u zich laat verrassen en inspireren. Net dat beetje meer.

Wilma komt na wat zij belooft: U gaat altijd naar huis met perfect verzorgd haar dat bij u past, met daarbij bruikbare adviezen om het thuis ook goed bij te houden.

Lisa Oortgiesen

Lisa Oortgiesen

Lisa is het jongste lid van ons team Wilma’s Haircreation. Net klaar van de opleiding allround kapper aan de Graafschap College. 

 Lisa is er elke woensdag, donderdag en afwisselend op de vrijdag. 

Miranda Peterse

Miranda Peterse

Miranda Peterse is het creatieve brein van ‘Wilma’s Haircreation’.

 

Miranda is op haar zestiende begonnen met het kappersvak. Haar ervaring heeft ze opgedaan bij Ria Dierking, waar ze Wilma heeft leren kennen.

Een half jaar later, nadat Wilma in februari 2009 haar eigen zaak, opende is Miranda haar komen versterken. Het persoonlijke contact en de tijd die ze voor de klant kan nemen spreekt haar heel erg aan.

Ze vindt dat ze elke klant een goed advies kan geven en elke klant met een perfect en/of gekleurde coupe de deur uit kan laten gaan. Ook is ze blij met de samenwerking met Wilma en Adriënne, omdat ze elkaar perfect aan vullen.

Miranda werkt drie dagen in de week bij ‘Wilma’s Haircreation’, op maandag, woensdag en vrijdag.

 

 

 

 

 

 

Adriënne Versteegen

Adriënne Versteegen

Adriënne Versteegen is de vaste invalkracht van ‘Wilma’s Haircreation’. Adriënne heeft haar ervaring opgedaan bij Ria Dierking en is opgeleid door Miranda Peterse.

 Ze vindt het belangrijk dat de klant thuis makkelijk het haar in model kan brengen. Daarom geeft ze graag handige tips aan de klant mee.

Adriënne is er om de week op de vrijdag en valt regelmatig met veel plezier in (o.a. zomervakantie, kerstdrukte, zwangerschapsverlof).